اختلال یادگیری (1)

ساخت وبلاگ

اختلال یادگیری چیست؟

اختلال یادگیری یا ناتوانی یادگیری، نام کلی است که طیف وسیعی از مشکلات یادگیری را شامل می شود. اختلال یادگیری به معنای نقص در هوش یا انگیزه نیست. کودکان دچار اختلال یادگیری تنبل یا کودن نیستند، در حقیقت اکثر آن ها به اندازه ی سایرین با هوش هستند و فقط مغزشان به طریقه ی متفاوتی عمل می کند. این تفاوت ها در مغز در نحوه ی دریافت و تجزیه و تحلیل اطلاعات این کودکان اثر می گذارد.

به زبان ساده، همین کودکان و بزرگسالانی که به اختلال یادگیری دچارند متفاوت از سایرین می بینند، می شنوند و درک می کنند. آن ها به همین دلیل در یادگیری اطلاعات و مهارت های تازه یا به کارگیری آموخته هایشان با مشکل مواجه می شوند. شایع ترین انواع اختلالات یادگیری عبارتند از: اِشکال در خواندن، نوشتن، ریاضیات، استدلال، گوش کردن و حرف زدن.

آیا کودکان دچار اختلالات یادگیری می توانند موفق باشند؟

روبرو شدن با این احتمال که فرزندتان دچار اختلال یادگیری باشد دشوار است. ممکن است فکر کنید که با وجود این مشکل آینده ی او چگونه خواهد بود؟ یا چطور باید از پس مدرسه بربیاید؟ ممکن است نگران باشید که به علت این اختلال به فرزندتان بر چسب" کند ذهن" بخورد یا به مدارس کودکان استثنایی معرفی شود.

آنچه در این میان اهمیت دارد این است که به یاد داشته باشید اکثر کودکان دچار اختلال یادگیری با اندازه ی سایرین باهوش هستند، فقط لازم است آموزش آن ها به نحوی باشد که با شیوه ی یادگیری مختصِ آن ها سازگاری داشته باشد. به عنوان والدین چنین کودکانی لازم است درباره ی این اختلالات به طورکلی و درباره مشکل فرزندتان به طور خاص مطالعه کنید تا بتوانید در مسیر موفقیت تحصیلی، او را یاری کنید. 

پرورش حواس پنجگانه...
ما را در سایت پرورش حواس پنجگانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ftavanbakhshiiranzamin7 بازدید : 84 تاريخ : جمعه 5 دی 1399 ساعت: 12:26